Hoogvlieger: NOËLLE DORDIEVSKI

“ Is creatief en schrijft haar eigen muzieknummers”

 

 

Even voorstellen…

NOËLLE DORDIEVSKI

Leeftijd: 14 jaar
Opleiding: vmbo-kader
Profiel:
Dienstverlening en Producten (D&P)
Leukste vak:
Tekenen, omdat ik graag creatief bezig ben.
Stomste vak:
Duits, daar heb ik echt geen klik mee en snap er niets van.
Na het vmbo wil ik graag verder muziek studeren aan een muziekschool. Ik speel veel instrumenten zoals een akoestische gitaar, basgitaar, piano, keyboard en joekelille.

Ik ben creatief, muzikaal en erg goed in Engels. Als ik iets in mijn hoofd heb schrijf ik notities en daar maak ik later in het Engels muzieknummers van. Zingen over het leven heeft me geholpen om mezelf te zijn. Mijn muzieksmaak is punk en rock en ik luister veel naar bands.

Trots op vmbo

Ik ben trots omdat ik de ruimte krijg om mezelf te zijn. School is voor mij moeilijk omdat ik niet goed kan focussen. Dat ik genomineerd ben voor deze campagne en mezelf durf te zijn is een bijzondere prestatie op zich. Ik heb een lastige periode achter de rug met depressie en angsten. Vroeger werd ik veel gepest en uitgescholden en durfde ik niet mezelf te zijn. Maar ik wil me niet meer verstoppen en gewoon zijn wie ik ben.

Door leren en huiswerk heb ik soms te weinig tijd voor muziek en kan ik mijn hoofd niet leegmaken. Op school wordt daar rekening mee gehouden en mag ik soms alleen voor toetsen leren en hoef ik geen huiswerk te doen. Door het vmbo en mezelf te presenteren hoop ik anderen te inspireren en verder te helpen.