NOMINEER JOUW HOOGVLIEGER!

Welke derdejaars verdient de titel?

Ben of ken jij een derdejaars vmbo-leerling op Edison College, Sprengeloo of Veluws College Cortenbosch? Je kunt genomineerd worden als hoogvlieger om zo ambassadeur van het vmbo in Apeldoorn te worden!

Leerlingen die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden, maken kans op de titel ‘hoogvlieger’. We kijken verder dan het halen van hoge cijfers. Elke derdejaars vmbo-leerling van Sprengeloo, Edison of Veluws College Cortenbosch kan meedoen!

Hoe?

Tot en met 19 september kun je iemand nomineren door een e-mail te sturen naar trotsopvmbo@veluwseonderwijsgroep.nl. Vermeld daarbij jouw naam, de naam en school van degene die je nomineert en waarom.

En dan?

Na de nominatieperiode kiest elke school drie hoogvliegers die doorgaan naar de volgende ronde: de online verkiezing op deze website. Tijdens de stemperiode kan er dus gestemd worden op negen hoogvliegers. De drie hoogvliegers met de meeste stemmen van hun school, mogen zich presenteren aan een onafhankelijke jury tijdens de finale op 15 november. De winnaars krijgen een mooie geldprijs!